Hello Sztepptanc.hu
Bemutatkozunk
A sztepptáncról
Műsorunkról
Hírek
Oktatás
Fotógaléria
Videógaléria
Tagjaink
Elérhetőség
Linkek


 
 Tagfelvétel
Műsorajánlat rendezvényszervezőknek
 
Műsorösszeállításaink:
 
A teljes show-műsor
 
Sokszínűsége miatt leggyakrabban azt a 25-30 perces összeállítást kérik megrendelőink, melyben a klasszikus amerikai sztepptánc, az ír táncok és a latin-amerikai bemutatók egyvelege látható.
 
A klasszikus amerikai sztepptánc továbbra is népszerű a közönség körében, mellyel a swing-korszak és a Fred Astaire filmek hangulatát idézzük fel. Az ír sztepptánc pedig magáért beszél, hiszen a magával ragadó ír muzsika és a rendkívül látványos mozdulatok mindig elkápráztatják a publikumot. A pergő ritmusokat meghívott vendégművészeink vérpezsdítő latin-amerikai bemutatói színesítik.
 Rhythm and Shoes Dance Club
 
 
 
… ha csak az amerikai sztepptánc
 
Az 1920-as ’30-as évek Amerikájába kalauzoljuk el Önöket bő negyedórában exkluzív sztepptánc műsorunkkal, melyben swing táncelemek, elegáns bemutatók, show elemekkel tűzdelt koreográfiák láthatók, egy kis humorral fűszerezve. A 4-6 fős sztepptánc bemutatókat latin-amerikai táncokkal kiegészítve még színesebb összeállítást élvezhet a közönség.
 
… ha csak az ír táncok
A közel húszperces bemutató során a kelta kultúrával, a páratlan ír muzsikával és rafinált tánclépések sorozatával találkozhat a közönség. Az előadást a jellegzetesen feszes tartás és az ír sztepptánc pergő ritmusvilága hatja át, kellemesen fülbemászó dallamok kíséretében. A hagyományos zenei motívumok mellett modern feldolgozások is hallhatók, ezzel is biztosítva a produkció sokszínűségét. A kopogó ritmusok mellé a szteppcipő nélküli, un. „light” cipős táncokból is láthat ízelítőt a Tisztelt Nagyérdemű. A 3-4-6 esetenként 8 fős formációk táncosai kiváló technikai tudással bizonyítják felkészültségüket a műfaj iránt.
 
Árajánlat:
Műsorösszeállításaink ára időtartamtól, jellegtől és létszámtól függően alakul, melyet Debrecen városhatárán túli megrendelés esetén 70-100 Ft/Km útiköltség terhel.
Tánccsoportunk fellépti díja 60.000-120.000 Ft között mozog, melyet például egy budapesti helyszínt megjelölő megrendelés esetén további 30.000 Ft útiköltség növel.
(A fenti összegek ÁFA nélkül értendők.)
 
Technikai információk:
Produkciónk bemutatásához legalább 6x4 méteres hasznos táncfelületet szükséges. A sztepptánc műfaja megköveteli, hogy ez a tánctér "kopogó" jellegű legyen (fa, parkett, laminált parkett, márvány, járólap, stb.). Amennyiben ez nem megoldható, külön felár mellett talajtechnikát szállítunk a helyszínre (OSB lapok), melynek összeállítása és bontása kb. 10-10 perc.
A műsorösszeállítás zenei anyagát CD lemezen juttatjuk el a hangtechnikai személyzethez, részletes forgatókönyvet mellékelve hozzá.
Az előadás során a gyors kosztümváltások miatt fontos, hogy a fellépés helyszínéhez közeli öltözőt biztosítsanak táncosaink részére.
Nagyszínpadi bemutatók alkalmával - a teljes értékű produkció érdekében - a talaj térmikrofonokkal történő hangosítását kérjük, hogy a zene és a sztepptáncosok által életre keltett ritmusok megfelelő arányban harmonizáljanak egymással.
 
 


Vissza...

Rendezvényszervezők figyelmébe...
  Médiaajánlat
 
 
 Támogatóink:

CTS Informatika Kft.

Elérhetőség: Tel.: 06-30/206-9848 - E-mail: email_1.png