Hello Sztepptanc.hu
Bemutatkozunk
A sztepptáncról
Műsorunkról
Hírek
Oktatás
Fotógaléria
Videógaléria
Tagjaink
Elérhetőség
Linkek


 
 Tagfelvétel
Oktatás

Tagfelvétel
 

Tagfelvétel

A debreceni Rhythm and Shoes Dance Club felvételt hirdet kezdő csoportjaiba, ahol az oktatás során elsajátíthatók az ír sztepptánc és a klasszikus amerikai sztepptánc alapjai.

Akik keresik a különleges mozgásformát, akiket éltet a lüktető ritmus, akik számára kihívás elsajátítani egy-egy  technikai elemet, azoknak érdemes kipróbálni a sztepptáncot. Ez a műfaj újra és újra feltűnik és ahányszor a közönség elé kerül, minden esetben elkápráztatja a publikumot. Az 1900-as évek első felében biztos siker volt az a zenés film, melyben Fred Astaire, Gene Kelly vagy Ginger Rogers szerepelt. Újabb divathullámát az ír sztepptánc hozta meg a műfajnak, hiszen Michael Flatley monumentális produkciói szinte lázba hozták az egész világot. Az amerikai sztepptánc pedig olyan filmekben tűnt fel ismét, mint a „Tap dance” vagy a „Táncoló talpak”.

Ez a különleges mozgásforma „együtt él” a zenével, hiszen maga a táncos is ritmust kreál a lábával. Sokan azt gondolhatják: „Á, nekem úgyse’ menne!”. Pedig sem táncos, sem zenei előképzettség nem szükséges az alapok elsajátításához. Egy próbát megér, nem?

bővebben...
 
 

Órarend
 

  Órarendünk 2023. januártól (tervezet):

hétfő:
16:30-17:30 Kezdő csoport
17:30-18:30 Haladó csoport

szerda:
16:30-17:30 Kezdő csoport
17:30-18:30 Haladó csoport
 
 

Rendezvényszervezők figyelmébe...
  Médiaajánlat
 
 
 Támogatóink:

CTS Informatika Kft.

Elérhetőség: Tel.: 06-30/206-9848 - E-mail: email_1.png