Hello Sztepptanc.hu
Bemutatkozunk
A sztepptáncról
Műsorunkról
Hírek
Oktatás
Fotógaléria
Videógaléria
Tagjaink
Elérhetőség
Linkek


 
 Tagfelvétel
Bemutatkozunk

TAGFELVÉTEL 2023.
 
Sztepptánc
Tánccsoportunk az
ír sztepptánc
és a
klasszikus amerikai sztepptánc
(Tap Dance)
kezdő csoportjaiba várja az érdeklődőket
2023. év szeptemberében
A műfaj ingyenesen kipróbálható, ugyanis
SZEPTEMBER HÓNAPBAN KÖLTSÉGMENTESEN
látogathatók a foglalkozások!


S_rv_r_03_480p.jpg
 
 
 

Sztepptánctörténeti előadás
 


TAP EVOLUTION


Tap Evolution
avagy
sztepptánctörténet képekben

 

A darab célja, hogy megismertesse a sztepptáncot a nézőkkel, bemutassa a műfaj kialakulásában fontosabb szerepet játszó táncokat, illetve azt, hogy a kor és a zenék változásával milyen stílusok alakultak ki. Ebben ad útmutatást a narrátor, aki egy idővonalon vezeti végig a nézőt. Az előadás végére átfogó képet kapunk a Soft Shoe és Hoffer stílusokról, valamint az ezt megelőző néptáncokról. Segítségünkre lesz még az amerikai sztepptáncot alkotó négy alaptulajdonság: az elegancia, a könnyedség, a ritmikusság és a humor, melyek emberi formát öltenek. Általuk jön létre a táncképekben megjelenő történeti ismertető. Mindezt olyan kellékek színesítik majd, mint a homok, a víz vagy a görkorcsolya. Ezáltal lesz teljes az élmény, melyet a sztepptánc történelmének és jelenlegi helyzetének bemutatásával szeretnénk átadni Önöknek.


További információért kattintson  ide:

bővebben...
 
 

Adó 1%
 

A debreceni Rhythm & Shoes Dance Club fenntartója, a Ritmus-műhely Kulturális- és Táncegyesület kéri Önt, hogy adója 1%-ával segítse a társulat kulturális tevékenységét, oktatói munkáját, a tehetséges fiatalok művészi pályájának kibontakoztatását.

Köszönettel: Badacsonyi Róbert művészeti vezető

 A Ritmus-műhely Kulturális- és Táncegyesület adószáma:

Adó 1%

Köszönjük az adó 1% felajánlását!

 

 
 

Rhythm & Shoes Dance Club
 
Rhythm and Shoes Dance Club
A Rhythm & Shoes Dance Club 2000. novemberében alakult Badacsonyi Róbert és Lauer Márta vezetésével. Társulatunk a klasszikus amerikai sztepptánc és az ír sztepptánc műfajának népszerűsítését, formanyelvének oktatását tűzte ki céljaként. Rendszeresen kapunk meghívásokat különféle kulturális rendezvényekre, bemutatókra, fesztiválokra, évente többször indulunk hazai és nemzetközi versenyeken. Igényes műsorszolgáltatással bizonyítjuk szakmai felkészültségünket, melynek kapcsán megrendelőink eddig minden esetben elismerően nyilatkoztak munkánkról.
 
 
 
 
bővebben...
 
 

Eredményeink
 
A Rhythm & Shoes Dance Club jelentősebb eredményei:
 

A tánccsoport számos előkelő hazai és nemzetközi versenyeredménnyel illetve fesztiváldíjjal büszkélkedhet. Természetesen nem a serlegek és oklevelek jelentik számunkra a legnagyobb elismerést, hanem a közönség elismerő tapsa és véleménye munkánk iránt, amely megerősíti táncosaink odaadó és lelkiismeretes elkötelezettségét a műfaj irányában.

bővebben...
 
 

Rendezvényszervezők figyelmébe...
  Médiaajánlat
 
 
 Támogatóink:

CTS Informatika Kft.

Elérhetőség: Tel.: 06-30/206-9848 - E-mail: email_1.png